Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://lugywine.com/.
LUGY WINE j.d.o.o., Antuna Šoljana 7A, 10 000 Zagreb, OIB: 006 100 26 723 (u daljnjem tekstu: “Lugy Wine“) kao odgovorno društvo brine o Vašoj privatnosti i zaštiti Vaših osobnih podataka. U tu svrhu donijeli smo ova Pravila privatnosti kako bismo Vas informirali o načinima sakupljanja i obrade osobnih podataka.

Kolačići

Kolačići (eng. cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.

Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega.

Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačiće trećih strana koristimo za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Služimo se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše osobne podatke ne dijelimo s tvrtkama, organizacijama ili pojedincima izvan naše tvrtke.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka i repozitorijima našeg hosting servera koji je smješten u državama Europske Unije.
Vaše osobne podatke čuvamo i štitimo za vrijeme trajanja Vašeg poslovnog odnosa s nama.

Promjene naših pravila privatnosti

U slučaju promjena naših pravila privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila privatnosti dolje kako slijedi.
Ova pravila privatnosti su zadnji put izmijenjena 10. ožujka 2023.

Informacije za kontakt

Rado ćemo primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovim pravilima privatnosti, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: .