Edukacije

Edukacije namijenjene restoranima

Edukacija restoranskog osoblja u skladu s Vašim jelovnikom i pripadajućoj vinskoj karti. Veliki broj restorana ima široku ponudu vina i hrane dok se prodaja vina svodi na svega ,,tri bijela i dva crna vina”. Ako želite ovu neospornu činjenicu promijeniti, mi smo tu za Vas. Naučit ćemo Vaše osoblje kako predstaviti i poslužiti vino te koja vina najbolje odgovaraju tipu hrane koju poslužujete kako bi Vaš gost dobio najbolji spoj i doživljaj onoga što nudite.

Podizanje kvalitete usluge u objektima

Vaš restoran postao je monoton. Želite promijeniti hranu, promijeniti kartu pića, dodati aperitive i digestive, odabrati vina koja odgovaraju Vašoj kuhinji? Želite ponuditi vinsku večeru sa sljedovima? Podizanje kvalitete u Vašem objektu preduvjet je za održivost i opstojnost na tržištu! Mi Vam možemo pomoći.
Obratite nam se s povjerenjem.

Povećanje prodaje

Cijene rastu, troškovi su sve veći zato Vam nudimo pomoć u formiranju cijena. Vaše osoblje ćemo naučiti kako ispravno ponuditi proizvod, a da niste nametljivi, kako motivirati osoblje da gostu ponudi više, proda dodatni proizvod, a na zadovoljstvo gosta.

Edukacije prodajnog osoblja za Vinoteke

Aktivno se bavimo edukacijom osoblja za prodaju vina u vinarijama, vinotekama, marketima, trgovinama vinom te edukacijom zastupnika i trgovačkih putnika.
Vinarijama pomažemo da njihova vina postanu etablirana na tržištu.

Darko Lugarić, sommelier

Nazovite
Pošaljite upit

Obrok bez vina je kao dan bez sunca.

Anthelme Brillat - Savarin